PROJECTEN

EDUCATION | DIVERSITY KIDS

DIVERSITY KIDS (een animatieserie voor kinderen)

Op een zeer unieke kostschool die zich richt op onderwijs en kunst, komt een groep aankomende studenten samen door hun verschillen, zowel cultureel als raciaal.

DIVERSITY KIDS is een educatieve en vermakelijke animatieserie ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. In een wereld waarin diversiteit vaker wel dan niet wordt benadrukt als iets om te overwinnen, viert onze show diversiteit in al zijn vormen en maten. Door de OGEN VAN KINDEREN – ongehinderd door vooroordelen en vooroordelen van volwassenen – leren we over verschillende culturen en zien we de inherente schoonheid in elk van hen.

De wereld is een prachtige plek met een heel scala aan overtuigingen, gebruiken, eten, ideeën en manieren van leven. Net als de serie SAVED BY THE BELL – over de heldendaden van een multiculturele groep tienervrienden die hun weg vinden in het schoolleven – zal “Diversity Kids” die traditie volgen voor een jongere generatie waar kinderen over de hele wereld van kunnen genieten. Het is ook een HUMOREUZE en LEUKE verkenning van de wereld waarin we allemaal leven.

Wij zijn de toekomst!

Neem voor meer informatie contact op: dk@thepascalfoundation.org

saskiaEDUCATION | DIVERSITY KIDS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.