PROJECTEN

DIVERSITY | D.I.M.E.S

D.I.M.E.S (Diversiteit in Media, Entertainment, Sport) is een “Diversiteit& Inclusie” trainingsprogramma voorbedrijvenontworpen en gecreëerd door stichtingThe P.A.S.C.A.L. Foundation om media, sport en entertainmentbedrijven enorganisaties in staat te stellen te begrijpen, te werken en de overgang te maken naar een echt inclusieve en diverse werkomgeving zonder dat dit voortvloeit uit een van de kernwaarden of missie van het bedrijf, waardoor carrièregroei in onze industrieën een realiteit wordt voor alle mensen, ongeacht hun etnische afkomst, sociale afkomst, seksualiteit of leeftijd.

Het is noodzakelijk voor stichting the P.A.S.C.A.L. Foundation dat we onze “P.A.S.C.A.L kinderen en jongeren in nood” voorbereiden en voorzien van de juiste instrumenten en middelen om te floreren in het woord van entertainment, sport en media dat we hen ook naar een inclusieve en diverse industrie sturen.

Dus in het kielzog van de huidige (George Floyd/Anti-Discrimination) protesten en focus op discriminatie in de media die plaatsvinden in Nederland, bereikt de P.A.S.C.A.L. Stichting via haar D.I.M.E.S. “Diversiteit& Inclusie” trainingsprogramma momenteel verschillende Nationale/Internationale bedrijven en organisaties in Nederland voor Lezingen en Workshops in de hoop om discriminatie uit te bannen en inclusie toe te voegen aan onze prachtige industrie.

Elk bedrijf of organisatie die de D.I.M.E.S “Diversiteit& Inclusie” training met succes afrondt, om hun bedrijf minstens 20% inclusief en divers te maken op “alle niveaus” in het bedrijf binnen 12 maanden zal de officiële D.I.M.E.S certificering krijgen.

Elk jaar zal D.I.M.E.S. de D.I.M.E.S. Awards uitreiken, waarbij “The D.I.M.E.S 100” een publicatie verschijnt die 100 bedrijven in Nederland in de schijnwerpers zet die allemaal de D.I.M.E.S. 20% van de bedrijfsobligatie Diversity & Inclusion hebben bereikt, behouden of overtroffen.

Tijdens de awards zullen we ook de D.I.M.E.S “Power 10” eren, een groep van 10 kaderleden of individuen die de D.I.M.E.S belofte hebben overtroffen om ervoor te zorgen dat hun bedrijf of onze industrie blijft groeien naar een meer gevarieerde en inclusieve toekomst voor iedereen.

Indien u als bedrijf of organisatie meer informatie wenst over hoe u een ontvanger van het D.I.M.E.S “Diversity & Inclusion” opleidingsprogramma kunt worden, bezoek dan de website www.wearedimes.org

Als u partner, ambassadeur of vrijwilliger wilt worden, neem dan contact op met: info@wearedimes.org

saskiaDIVERSITY | D.I.M.E.S